marți, 3 august 2010

Nu uita

Cand el ii spune ca poate sta pe locul lui din dreapta daca vrea, ea aproba plictisita, dar el stie ca e emotionata de aceasta invitatie , iar faptul ca nu o arata il face si mai multumit de sine. El e la volan. Ea trece prin fata masinii cu mersul ei usor. Se urca in masina mai intai cu picioarele acelea lungi apoi isi afiseaza si zambetul multumitor.




Mototul porneste. Putea simti vibratia masinii. Ii dadea emotii ca de fiecare data.
Masina zboara pe stazile luminate de felinare ca de reflectoare . El trage din cand in cand cu ochiul in dreapta. Parca sa se asigure ca ea e inca acolo.
Ca nu e un fel de miraj. Multe fete au mai fost si inainte pe locul acela. Niciuna nu avea parfumul ei. Nici uneia nu ii sclipeau ochii atat de ciudat. Ea e atat de mica. O priveste cu un sentiment de mila. De ocrotire. Ea nu-si ia privirea de pe strada. Prefacandu-se ca nu observa ochiadele lui insistente. Liniste. El porneste radioul. Nimic nu e pe gustul lui in momentul asta. Schima posturile in continuu. Nu poate sa suporte zgomotul respiratiei ei . Atat de senzual. Dar totusi inchide radioul dezamagit si calca mai apasat pe acceleratie. Ea nu reactioneaza la aceasta schimbare brusca de viteza. Arenalina ii curgea prin vene. El e agitat. Nu stie ce sa ii spuna . Se uita la ochii ei mari. La pielea ei fragila. Atat de neatinsa, atat de pura. Pacat ca o sa fie pentru el doar o singura noapte. Ar vrea sa o convinga sa mai ramana, dar nu indrazneste. Simte o dorinta
amara
de a schimba traseul. Sa faca o curba brusca si sa o ia cu el undeva. Departe. Pentru un moment ii apar in cap tot felul de locuri .Dar pe ea nu o cunoste. Nu stie cum ar reactiona. Se teme ca ochii ei mari se vor umple de lacrimi. O va dezamagi. Isi ridica mana de pe schimbatorul de viteze si ii aseara o suvita pe care el o considera rebela, desi era mai degraba naturala. Buzele ei mici soptesc ceva ce lui ii ia mai mult de 5 secunde sa inteleaga. Apoi ii raspunde zambind: " Mergem intr-un loc pe care nu o sa-l uiti prea curand." Si avea dreptate.


Nu a uitat.




-Parfois j'aimerais mourir
Pour plus jamais te revoir-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu